Surffailen noin niinkuin itsekidutusmielessä asunnonvälityssivuilla ja katselen, minne sitä haluaisi "sitten joskus". Tähän mennessä on mennyt hyvin eikä ole kuume vienyt mennessään, koska olemme rempanneet nykyistä taloa omannäköiseksi niin pitkään ja tässä talossa kaikkine vikoineen on monta ominaisuutta, jotka vaadin seuraavaltakin kodilta. Toisin sanoen minulle ei kelpaa enää mikään.

Sitä jäin miettimään, että mitä hittoa tarkoittaa talon yhteydessä sana "ryhdikäs"? Sitä, että se pysyy pystyssä? Minusta ryhdikkyys on ihan perusasia, mitä talolta vaaditaan, ei lisävaruste. Jos ainut adjektiivi, millä myytävää kiinteistöä voi kuvailla, on ryhdikäs, en välttämättä tuhlaisi bensarahoja sen katsomiseen.
"Monien mahdollisuuksien talo" ei myöskään herätä välitöntä kiinnostusta.

No niin. Nyt, kun pääsin leuhkimasta, ettei mikään kiinnosta, löysin suuren rakkauteni. "Määräalalla sijiatseva historiallinen, hirsirunkoinen maalaistalo. 4,37ha määräalalla sijaitsee asuinrakennus, navettarakennus, aitta sekä kuivurirakennus. Asuinrakennus maalattu kokonaan v.2004. Upea pihapiiri jonka ympärillä puutarhaa sekä istutettua lehtikuusimetsikköä." Ojojoi. Hinta on kylläkin kolminkertainen siihen nähden, mitä tästä tönöstä voitaisiin saada, joten ylennykset molemmille välittömästi ja muksu duuniin heti kun oppii ryömimään.