En tiedä mistä johtuu: laiskuudesta, tyhmyydestä vai lapsuuden traumoista, mutta olen hyvin huono tekemään tai opettelemaan  mitään asiaa kunnolla.

Osaan hiukan soittaa pianoa ja ihan vähän kitaraa, osaan joitain kieliä, osaan kutoa kangaspuilla, mutta en osaa virittää niitä jne jne jne. Koko ajan on joku projekti meneillään ja aika harvoin istun kokonaisen illan tv:n ääressä, mutta teen kaiken niin sekaisessa järjestyksessä, että mistään ei tule valmista.

Otetaan nyt esimerkiksi piha. Joka kevät nurmikon kaljuihin laikkuihin heitetään hiukan multaa ja siemeniä ja kalkkia ja puhutaan, että pitäisi tilata se multakuorma tänä kesänä. Mutku. Sitten olisi koko kesä pilalla ja kauheesti hommaa ja siihen menisi koko kesäloma. Ja joku konekin pitäisi vuokrata.

Jumpalla kävin raivoisasti joulukuusta asti ja nyt havahduin tajuamaan, että yli kuukausi on vierähtänyt viimeisestä muokkaustunnista. "Maanantaina aloitan taas."

Työpöytäni on puoleen päivään mennessä aivan täynnä papereita, koska minulla on kymmenen epäselvää juttua kesken samanaikaisesti. Paperipinoni eivät todellakaan ole viivasuoria eikä se haittaa minua itseäni pätkääkään.

Musiikki on asia, missä tämä tuuliviiriluonne ärsyttää minua eniten. Aloitan aina suunnattomalla vimmalla jonkin instrumentin tai säveltapailun treenauksen ja muutaman kuukauden päästä huomaan, etten ole koskenut kirjoihin/soittimeen viikkokausiin. Vuoden päästä aloitan taas alusta, koska kaikki opittu on vaipunut unohduksen suohon. Joten osaan aavistuksen tuota, hiukan tätä, mutta en mitään niin hyvin, että pystyisin luomaan mitään omaa.

Nyt varmaan jo arvaattekin horoskooppimerkkini.