ja kiinteää maitoa löytyi tänään STJ:llä eli Suurella Tutkimusretkellä Jääkaappiin.

Kun menee nälkäisenä kauppaan, sitä tulee ostaneeksi kaikkea niin, että varmasti rittää. Toisin sanoen neljätoistahenkinen sumopainijoukkue tankkauskaudella eläisi yhden kauppareissun ostosmäärällä kuukauden. Tuoretavaran suhteen on ikävää, että osa näistä heräteostoksista ehtii vanheta, ennen kuin pakkausta on edes avattu. Pakastin tursuaa luonnollisestikin sekavihanneksia ja leipää ja pelottavia ruoka-aineita, joista ei voi olla ihan varma oliko se sitä tuoremehuasemalla omista ompuista tehtyä mehua vai ternimaitoa.

Nälkäisenä kaupasta ei tule vahingossakaan ostettua mitään muuta kuin ruokaa. Esim. pesuainetta, talouspaperia tai vaatteita, ei ei. Vain ruokaa ja vain sellaista ruokaa, minkä voi syödä seisaaltaan keittiön lattialla ulkovaatteet päällä. Puolen tunnin päästä pään selvittyä miettii, että söinkö minä todella kaiken tuon.

Jos tämä vaihe nälästä ehtii mennä ohi, ollaan pulassa. Suomen suurin narttu astuu estradille. Mikään ei ole hyvin eikä ole koskaan ollutkaan hyvin ja kaikki kaupasta ostetut herkut ovat vastenmielisiä ja syömäkelvottomia. Ja kaikki maailman vääryys on jollain tavalla nurkassa tärisevän insinööriparan syytä.