Hymy paiskasi minua haastemeemillä, joten laitetaanpa vähän listaa.

Homman nimi oli siis se, että paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1) Ovi kiinni nukkuminen
En voi nukkua, jos makuuhuoneen ovi on auki. Maailma tulee aivan liian lähelle avoimesta ovesta ja yöllä tahdon olla suljettuna pois todellisuudelta.

2) Avainten tarkistaminen
Vaikka tietäisin 100 % varmasti, että avaimet ovat taskussani, minun on otettava ne sieltä ja kilisyteltävä, että ne tosiaan ovat mukana.


3) Puolikkaat kahvikupit
Kahvia on aina otettava kaksi kuppia, koska ensimmäinen ei riitä. Toinen kuppi on vähän liikaa, joten se jää puolilleen pöydälle. Siitä mies sen onnellisena kumoaa tiskikoneeseen katsomatta, että siellä on vielä kahvia.

4) Automusiikki
Autossa on aina kuunneltava musiikkia kipurajan kynnyksellä, mutta vain, jos olen yksin. Miehen seurassa tai kotona liian kova musiikki ottaa ainoastaan päähän.


5) Vessassa käynti ennen ruokaa
Ennen syömistä on pakko käydä varmuusvessassa. Muuten ei pysty ajattelemaan mitään muuta kuin mahdollista vessahätää ja ruokanautinto menee piloille. Sama juttu ennen nukkumaan menoa, vessasta on käveltävä suoraan sänkyyn tai muuten tulee uusi reissu.

Kakkosvaihe: Paiskataan AnneaVirtaaSonjuskaaSariannaa ja ööh, koitan keksiä vielä jonkun.