En tunne yhtään luomusti isorintaista naista, joka todella iloitsisi noista iloisesti hyllyvistä maitosäkeistä. Henkilökohtaisesti antaisin aika paljon, jos näistä riivatun värkeistä pääsisi joskus eroon.

Ensinnäkin sitä saa unohtaa haaveet pitsiunelmista tai olkaimettomista topeista. Varustus roikkuu navan päällä heti, jos ei käytössä ole ultrasupertukevia jarruja aamuherätyksestä nukkumaanmenoon asti. Kivannäköiset paitapuserot eivät ole enää kivoja, kun nappien välistä paistaa päivä, vaikka ostaisit suurimman kaupassa myytävän paidan.

Toiseksi, kalliiksi käy. Sata euroa on vielä kohtuullinen hinta siitä, että saat hankittua inhimillisen kokoiset, riittävän tukevat ja yli kuukauden kasassa pysyvät kapistukset. Auta armias, jos niiden pitäisi vielä näyttää hyvältä.

Kolmanneksi, oletko koskaan yrittänyt juosta tai jumpata muovikassilliset lettutaikinaa teipattuna ilmastointiteipillä rintakehääsi? Ei ole kuulkaas herkkua se. Liikuntaa varten pitää aina muistaa pakata varustus erityisesti tai jokainen askel on pelkkää repäisevää kipua ja odotat vain, että jompikumpi tytöistä putoaa maahan.

Neljänneksi, miessukukunnan silmissä olet nähtävyys, etkä välttämättä positiivisessa mielessä. Muistuu elävästi mieleen eräskin ravintolailta, jolloin hieman notkahteleva nuori mies jäi tuijottamaan ja hoki: "Noi EI voi olla oikeet, ei VOI olla!"